dinsdag 16 februari 2010

Stampbord

Nog even wat kaartjes van vorig jaar. Ik had met deze aan een wedstrijd meegedaan en mocht ze in de tussentijd niet publiceren. Maar inmiddels is duidelijk dat ik niet het winnende lot had en ik was er toch heel tevreden over, dus ik wou de kaarten alsnog even laten zien.

De achtergrond is gemaakt met verschillende kleuren Distress inkt. De stempels zijn met wit en zilver geƫmbossed. Ik weet de merken er niet van, met clear stamps heb ik dat nooit zo bijgehouden. Het stempeltje op het stukje stampbord is van Inkadinkado.Het stampbord is ook gekleurd met disteress inkt en hier en daar zijn door het wegkrassen van de inktlaag wat accenten toegevoegd.
Some cards from last Christmas. I wasn't able to publish them before because they were entered in a contest. But I like them so much that I still wanted to show them now that the contest is over.
The background was made with different colours Disterss ink after embossing the stamps (unknown) in white and silver. The piece of stampbord I've also coloured with distress ink. The stamp used there is from Inkadinkado.
After colouring I scratched away some of the colour for white accents.

3 opmerkingen:

  1. Jammer als je ze niet had laten zien want ze zijn heel mooi

    Gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze ook erg mooi Saskia. Heb die techniek wel gezien maar nog nooit uitgeprobeerd. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen