maandag 13 september 2010

Fimo

Bij de Stempelwinkel is het thema dit maal fimo. Of een andere kleisoort waarop je kunt stempelen. Er staan op hun blog een flink aantal tutorials hierover dus je kunt niet echt fout gaan. Maar het viel me toch niet mee de eerste keer werken met klei.
Ik wilde eerst een hanger of een broche maken, maar daar zag ik al gauw vanaf. Die zou echt perfect moeten zijn voor ik 'm draag en zover ben ik bij lange na nog niet.
Dus ik heb een embellishment voor op een kaart gemaakt. Hiervoor heb ik de Pixie Plate van Enchanted Ink gebruikt en de draak zat in een grabbag en is volgens mij ook van Enchanted Ink. De achtergrond is met verschillende kleuren distress inkt gedaan en met witte gelpen heb ik wat accenten aangebracht. Nog net te zien is het gouden randje dat ik aan het ornamentje heb gegeven met een Krylon Leafing Pen.
De draak heb ik gemaskerd om de keltische motieven er omheen te stempelen.

The theme at the Stempelwinkel is fimo or any other clay suitable for ovendrying. They offer a couple of great tutorials on their blog on this subject. But still I found it pretty tricky to get it right. Lots of practice will be needed, lol.
I used stamps from Enchanted Ink for this card. The background was made with distress ink and water and I added some accents with a white marker.  I masked the dragon to stamp the Celtic motives around it.

3 opmerkingen:

  1. Wow Saskia wat mooi. Echt heel speciaal hoor.

    Gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi gemaakt Saskia!!!
    Groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen