zaterdag 30 april 2011

Koninginnedag

Vandaag is het koninginnedag. Veel plezier met het afstruinen van de vrijmarkten op zoek naar spulletjes om mee te knutselen. Dus zet je oranje kroontje op en maak er een leuke dag van!

Het mannetje is van Enchanted Ink, de hand van Cherry Pie, het kroontje en de tekst van Non Sequitur en het frame en de scrabble-letters van De Stempelwinkel.
Today it's Queen's Day in The Netherlands, which means everything is turning orange once again. ;) The little guy is a stamp from Enchanted Ink, the hand is from Cherry Pie, the small crown and the sentiment from Non Sequitur and the frame and the scrabble-alphabet from De Stempelwinkel.

dinsdag 26 april 2011

Need a break?

Het is wat slecht te lezen maar als je op de foto klikt, krijg je 'm groter te zien. Alle stempels zijn van Cherry Pie en De Stempelwinkel.

It's difficult to read but you can click for bigger. All stamps used are from Cherry Pie and De Stempelwinkel.

dinsdag 19 april 2011

Swap

Voor een kaartenswap met het thema Nieuw heb ik deze kaart gemaakt. Nieuw hieraan was de mal die ik gebruikt heb om de bloem rondom het meisjeshoofd te maken. Het was een enorm gepriegel en waarschijnlijk was dit dus de eerste en de laatste keer dat ik 'm gebruikt heb.
Ik heb volop gebruik gemaakt van maskers en de stempelliniaal om alles op de juiste plek te krijgen. De stempels zijn allemaal van Cherry Pie.

I made this card for a swap with the theme New. The New part being a template I used for the first time to create the 'flower' around the girl's head. It was really annoying to use so I guess this was the last time too.
All stamps are from Cherry Pie.

zaterdag 16 april 2011

Crazy colours

De volgende bijdrage aan het De Stempelwinkel Designteam met het Gekkigheid thema is deze 'imaginary friend' die ik heb opgebouwd uit allerlei stempels. Ik heb hem maar Edward genoemd. Hij past perfect bij het thema Old book pages van de Stampotique Designers Challenge.Meet my imaginary friend Edward. He's perfect for the old book pages theme at the Stampotique Designers Challenge.

maandag 11 april 2011

Wild women

Dit kaartje spreekt wel voor zich, denk ik. Het is mijn tweede bijdrage voor het designteam van De Stempelwinkel. Tevens wil ik weer eens meedoen met de Sunday Stampers, waar het thema dit keer Blue is.

This card rather speeks for itself. It's my second contribution for De Stempelwinkel's theme Funny/Crazy things.
I also enter this one for the Sunday Stampers. The theme this week is Blue.

woensdag 6 april 2011

De kolder in de kop

Tegen het einde van mijn gastdesignerschap bij De Stempelwinkel vroeg Jetske mij of ik mee wilde doen met het vaste team. En ik had zó genoten van die ene maand dat ik geen Nee! zei. Dus vanaf deze maand draai ik volop mee en dit is mijn eerste bijdrage. Elke maand kiest elke designer haar eigen thema dat en deze maand is dat voor mij Gekkigheid/Grappige dingen. Ik hoop dat ik jullie een paar keer kan laten glimlachen.

De aftrap gebeurt met deze danseres die hoognodig aan een make-over toe was. Want hier zie je hoe ze er eerst uitzag.


At the end of my guestdesignerterm Jetske asked me to join the permanent designteam of De Stempelwinkel. I had had such a great time as a guest that I immediately accepted the invitation. So here I am with my first contribution as a designteam member. Every month each member chooses a theme and mine is Crazy/Funny things. I hope I can put a smile on your face this month.


I'll start with this young girl that was in desparate need of a new hair-do. Look here to see the before picture.

zondag 3 april 2011

Grungy Monday - 1

Jawel, een nieuwe challenge. De Compendium of Curiosities Challenge is herrezen en heet nu Grungy Monday. Elke keer gebaseerd op de technieken van Tim Holtz en je hebt er geen boek voor nodig, alles is op internet te vinden.

Dit is mijn bijdrage voor deze eerste week. Alle stempels zijn van Marianne Design.Another challenge? Actually it's the sequel to the Compendium of Curiosities Challenge and it's called Grungy Monday. Every week a new one, all based upon one of the ideas of the fabulous Tim Holtz. This time you don't need a book to join. Everything can be found easily on the internet.

I didn't use the sentiment, cause all I could think of, was FLY. Duh.

All stamps used are from Marianne Design.

vrijdag 1 april 2011

Beginners

Nog twee kaarten voor de beginnende dames. Dit keer heb ik een collage gestempeld en deze gebruikt als masterboard voor twee kaarten.

De gebruikte stempels zijn van Hero Arts, PSX en Sirius.A few other examples for the beginners' workshop. This time I stamped a collage and used that as a masterboard for two cards.

The stamps I used are from Hero Arts, PSX and Sirius.