maandag 30 juni 2014

Bister

Helemaal vergeten de bijdrage voor het designteam van De Stempelwinkel ook hier te plaatsen. En aangezien ik voor de achtste maal in Assen vertoefde vanwege de TT heb ik dat ook nog niet naderhand kunnen doen.

Dus bij deze de kaart die ik gemaakt had met yupo, gesso, bister en perfect pearls. Zie voor verdere details mijn post op het blog van het designteam.

I posted this card earlier on the blog of De Stempelwinkel's designteam. I forgot to plan it for this blog too and being at the MotoGP in Assen last weekend it was not possible for me to post anything until now.
I made the card (the left piece, that is) with yupo, gesso, perfect pearls and bistre. Please visit the designteam blog for further details.

Ook deze kaart heb ik gemaakt met gesso en bister. Ik had een hele stapel klaar in een paar uur maar deze staan niet op de foto en zijn inmiddels ook al weer verzonden, dus kan ik helaas niet meer tonen. 

This card was also done with gesso and bistre but on watercolour paper.


2 opmerkingen:

  1. De 1e had ik dus al "gespot"; mooi, maar ook de tweede is mooi van kleur! Was zeker wel heel gezellig bij de TT? Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap hoor Saskia hoe dit mooi,s altijd maakt

    Gr Dinie

    BeantwoordenVerwijderen