dinsdag 2 december 2014

Project 365

Voor volgend jaar wil ik een zgn. Project 365 starten. De bedoeling is dat je dan dagelijks iets creatiefs doe, voor mij een hele uitdaging om de tijd en vooral energie te vinden.
Ik houd het daarom zo simpel mogelijk.
Ik heb een stapel kaartjes uitgeponsd, dus die liggen klaar. Zowel witte, om verder te bewerken als gekleurd karton voor de makkelijke dagen.

Ik wil in ieder geval uitdrukken welke kleur de dag had en vervolgens iets wat die dag bijzonder maakte of waar ik dankbaar voor was. Dan kan gewoon handgeschreven zijn, gestempeld, getekend, uitgeknipt en opgeplakt, gestencild etcetera. Net waar ik tijd voor heb en wat bij me opkomt.

De dagen dat het mij echt niet gaat lukken, bijvoorbeeld omdat ik in het ziekenhuis lig, noteer ik gewoon de kleur en de kreet of het plaatje dat ik wil gebruiken en dan haal ik het een paar dagen later wel in.

De versierde kaartjes plak ik vervolgens op een akelig witte kastdeur in de hobbykamer zodat er aan het eind van het jaar een enorme, kleurrijke collage is ontstaan. Een leuke binnenkomer elke keer ook.

Zo nu en dan maak ik dan een foto van die kastdeur om hier te posten, zodat jullie op de hoogte blijven van de vorderingen.

Hebben jullie zin om mee te doen?

Deze kalenderpagina's van december heb ik gemaakt alsof ik al bezig was met het project, om jullie een beter idee te geven wat ik bedoel.

For next year I want to start a Project 365. Above decemberpages are done as if I was already working on my project to provide some visual explanation to the idea. If you want to know more please read this post.

Feel like joining?


3 opmerkingen:

 1. Leuk idee Saskia! Hoewel ik er zelf niet aan zal deelnemen...
  Gaat al zoveel tijd in mijn eigen voorkeuren zitten :-)
  Succes ermee!!!
  Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd. Heb zelf al moeite om één kerstkaart per week te posten op het 52 weken blog.
  Succes met je voornemen, ik haak dus niet aan.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee en ook leuk om dan aan het eind van het jaar te zien hoe je bent gegaan. Hopelijk zitten er veel positieve dingen tussen.
  groetjes Annemieke/BAMBA

  BeantwoordenVerwijderen