donderdag 6 augustus 2015

On designing stamps

Ik liep al een tijdje rond met het idee om stempels te gaan ontwerpen en toen ik op zoek was naar een specifieke afbeelding die ik zo gauw nergens kon vinden, was het basisidee voor een hele lap al snel geboren.
Wanneer het concept eenmaal daar is, is het ontwerp eigenlijk snel genoeg gemaakt, hoewel ik moet toegeven dat ik het saaie pas- en meetwerk aan Jetske had uitbesteed.

Ik ben erg benieuwd hoe deze eerste lap ontvangen gaat worden, graag hoor ik wat jullie er van vinden! De lap is natuurlijk te koop bij De Stempelwinkel, waar momenteel nog meer nieuwe lappen uitgekomen zijn. Die van mij is natuurlijk wel de mooiste! ;)For a while now I've had the intention to design a few stamps myself but it wasn't until I had a need for a specific stamp, that was not to be found in one of the regular shops, that I put my plan into action. Actually it isn't that much work when the initial concept is ready, although learning to use an Image Manipulation application takes some time. 

Once the individual stamps were fnished I let Jetske take care of the boring stuff like fitting it all on one plate.  Thank you, Jetske!

De womantree was trouwens gewoon een grotere uitvoering van die van Non Sequitur, daar heb ik verder niets aan veranderd.
The womantree stamp is from Non Sequitur, except enlarging it, nothing was changed.

De gehele lap is te koop bij De Stempelwinkel, maar je kunt natuurlijk ook de stempels los kopen. Als het goed is, ligt de lap nu op mij te wachten tot ik thuis ben en dan ga ik er meteen mee aan de slag om alle ideeen die ik ermee heb uit te voeren, wordt vervolgd!

You can buy the entire plate at De Stempelwinkel (delivery worldwide, Paypal accepted) or choose from the individual stamps. I will show you what I've made with it in the near future!

4 opmerkingen:

 1. Oh, daar is ie dan eindelijk! Prachtig, kan niet wachten tot je eerste werkstuk ermee!

  Groetjes,
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je eerste stempelproduct. Wie weet volgen er nog meer.
  Ik ben heel benieuwd wat je ermee gaat maken.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Saskia met je eerste ontwerp
  Vind het knap hoor.

  Gr Dinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super gaaf idee! Fijn dat het realiteit is geworden en ik had er al naar gekeken, zonder te weten dat deze lap er een van jou hand was... ik vind 'm heel aantrekkelijk/leuk! Mijn oog viel op de andere vrouw, de cirkels en de teksten... ja dan word een lap wel heel interessant! Gefeliciteerd met deze stap! (En wie weet volgen er meer?) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen