zondag 27 maart 2011

Last post as guestdesigner

Helaas, alweer de laatste creatie als gastdesigner. Ik wil nogmaals het designteam bedanken, ik heb het ontzettend leuk gevonden om de eerste gastdesigner te zijn.
Dit canvasdoek is in stappen gemaakt. Eerst was ik van plan om enkel het bovenste grote puzzelstuk te doen en daar met de cropadile twee gaten in te maken om het op te kunnen hangen. Maar ik was erg tevreden met het resultaat en het was ook zo leuk om te doen dat ik besloot er nog eentje te maken en die beide op een canvas doek te bevestigen.
De teksten wilde ik eigenlijk op 'scherven' van spiegelkarton stempelen, maar dat zou op de foto helemaal wegvallen, dus heb ik het bij een scherfvorm in wit gelaten, wat wel weer een fris contrast geeft. De details kun je weer nalezen op het designteam blog.

From So Very Sassy

Today the last entry for my guestdesignership, so sorry it has to end. I want to thank the entire designteam again, I had a great time!

I intended to make only the top giant jigsaw piece as a wall decoration but it was so much fun that I made another one and decided to adhere them to a canvas board. All details can be read on the designteam blog.
Blogger is refusing to upload pictures, so I had to link directly. I will change that later so you can click for bigger.

4 opmerkingen:

 1. Zo, je hebt je flink uitgeleefd zo te zien Saskia. Je hebt een geheel eigen stijl en ik mag er graag naar kijken! Gr lucy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. a wonderful canvas board creation - like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That's a very interesting piece. It is not really quite my style but I like it. Kate x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig werk weer!

  Gr,
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen