donderdag 20 juni 2013

Brilliant

Dit art journal bevat over het algemeen heel persoonlijk werk. Je bent dan een beetje huiverig om het op internet te plaatsen maar zolang je er niet al te veel over vertelt, is het voor ieders eigen interpretatie, nietwaar?

Over de werkwijze kan ik natuurlijk wel weer volop vertellen.

De achtergrond begon met heel veel acrylverf en stencils. Het was mooi, alleen te donker om er verder nog wat mee te doen. In een ander art journal heb ik inmiddels flink wat pagina's met enkel achtergronden gemaakt, maar in dit journal 'wil ik er wat mee'. Dus ik heb alles met een laagje gesso lichter gemaakt.

De bloemen zijn geponst uit restjes, het lichtgevende poppetje is van Enchanted Ink en het geschrokken mannetje (tja, wie schrikt niet met een gat in zijn maag) is van De Stempelwinkel. Het mannetje heb ik ingekleurd met Marvy Markers, het poppetje met Daler-Rowney Liquid Acrylic. Die acrylinkt heb ik ook gebruikt om de gestempelde bloem (Limited Edition) mee in te kleuren. Verder zie je in de achtergrond nog wat patroontjes gemaakt met de sew stamper.
Tenslotte ben ik helemaal los gegaan met de Posca markers, zoals je bij de lichtstralen kunt zien.

I made a background with lots of paint and stencils. A layer of gesso was added to tone it down a bit because it was too dark to my liking.
Next I overstamped with the flower (Limited Edition) and punched a few flowers from left overs of previous projects.

The shining figure is by Enchanted Ink and coloured with Daler-Rowney Liquid Acrylic, that I also used for colouring the flowers. The scared little man (who wuldn't be scared with a hole in your body) is by De Stempelwinkel and I coloured him with Marvy Markers. 
In the background you can see some patterns made with the sew stamper. Too bad they come with non permanent ink, it takes them forever to dry on a painted background. 

For a final touch I used my Posca paint markers.8 opmerkingen:

 1. Yes, extremly brilliant, Saskia (:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kleur zeg. Lekker bezig geweest dus. Hij spettert van het scherm af.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Saskia wat een explosie van kleuren zeg .
  een prachtig geheel geworden.

  Gr Dinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That's a very colourful piece for you Sassy, and I like it. It is fun. A cute little shining character. Kate x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier zit zoveel plezier in, zo vrolijk en erg mooi.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super Saskia
  Heerlijke kleuren .
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kleuren zijn zo mooi! Die bloemen zien er heel zacht uit zo. En het geheel komt zo vrolijk over! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen