zaterdag 1 juni 2013

I am perfect

Dit is mijn Strathmore journal, de maat vind ik perfect voor zulke dubbele pagina's. De achtergrond is gedaan met distress paints en distress stains. Ik had eerst de paints aangebracht, daarna de pagina's dichtgeklapt en weer van elkaar getrokken. De witte plekken heb ik met stains opgevuld.
Vervolgens met een pipet wat metallic paint opgenomen en in een minimister gedaan en die door een zeef heen op het papier gesprayed.

De hartjes zijn gesponst door een stencil. Hier overheen de bloem van Limited Edition gestempeld met distress paint. De jongedame is van Dyan Reavely en heb ik ingekleurd met Derwent inktense potloden. De blaadjes zijn van Hein Design en weer met de paints gestempeld.. Tekst is ook van Dyan Reavely.


I made the background with distress paints, folded the pages together to transfer the paint to the other side and opened them again. The blank spots were filled with distress stains. 
I then sprayed a bit of the metallics distress paints through a sieve to get a nice spotty pattern. 

The girl is by Dyan Reavely and coloured with inktense pencils. The flower is by Limited Edition and the leaves are by Hein Design. Words also by Dyan Reavely.

3 opmerkingen:

 1. just brilliant - the colours and images are fab.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is echt heel leuk, lekker fris van kleur!

  Groetjes,
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren en lekker vrolijk! Goed idee om door een zeef te werken, daar zou ik niet zo gauw opgekomen zijn... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen