donderdag 10 april 2014

Nijkerk

Wat een feestje was het afgelopen weekend, ik heb met volle teugen genoten. Een heel weekend ging het even alleen maar om stempelen.
Heb schandalig veel gekocht, daar zullen jullie binnenkort de resultaten wel van terug zien. Nu laat ik even zien wat ik allemaal tijdens de diverse workshops op de beurs en 's avonds in het hotel heb gedaan.

I went to the Artspecially Event last weekend. It was a blast! Showing a few of the items I made in the various workshops there.


2 opmerkingen:

  1. Wat heb je mooie workshops gedaan! Ja, aan de ene kant jammer, dat ik het druk had, maar wel heel leuk om de eerste keer zo aan de andere kant van de tafel te zitten op het AS! Jammer dat we niet even konden babbelen... Dat is toch wel heel anders als het weekend daar rondlopen... Maar ook ik heb genoten (en teveel van te voren besteld en opgehaald...) Ben benieuwd wat je allemaal gaat maken ermee... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik je in beeld had, zag ik je ook steeds met een grote glimlach Saskia...kan niet missen dat je het dan naar je zin hebt he.
    Leuke herinneringen aan de workshops!

    BeantwoordenVerwijderen