dinsdag 2 april 2013

Dina Wakley workshop

Zoals ik al eerder schreef, was ik vorige week donderdag bij De Craftorij voor een workshop bij Dina Wakley, één van mijn 'heldinnen' sinds ik de 21 Secrets lessen had gevolgd.

Er werden een aantal technieken van die lessen herhaald, zoals het mono-printen, maar nieuw voor mij was bijvoorbeeld het maken van je eigen stempels met fun foam. En ik heb weer veel opgestoken van hoe zij werkt met layers, waar het mij ook om te doen was.
Natuurlijk ook meteen haar boek aangeschaft, heerlijk als naslagwerk en genieten van alle voorbeelden in prachtige kleurendruk.

Het resultaat van een dag hard werken was een boek vol met voorbeelden van layers met verf en inkt op verschillende ondergronden. Het boek is nog niet af, en met Zeist op komst zal dat nog wel even laten wachten, dus laat ik nu toch maar een deel ervan zien.

voorkant - cover

paar bladzijden uit het boek - a few pages

 achterkant - back

I did a Dina Wakley workshop last thursday, called Layers of life. And we sure learned a lot about layering!  It's nowhere near finished but with the stamping show in Zeist on its way I don't see myself finishing it very soon, so I decided to already post some pics.
On the right page of the middle photo you can see examples of my very first home made stamps using fun foam!


7 opmerkingen:

 1. A lovely mixture of colours Sassy. I am playing with layers right now using a newly purchased gelli-plate. Kate x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig wat je laat zien en dit zal zeker een heel mooi boekje worden Saskia.
  groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig wat je laat zien en dit zal zeker een heel mooi boekje worden Saskia.
  groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Saskia, wat mooi!
  Dat is inderdaad hard werken geweest!
  Liefs, Doutzen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk he, dat werken met zelgemaakte foamstempels? Mooie start voor je boek, ben benieuwd wat het eindresltaat wordt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he, dat werken met zelgemaakte foamstempels? Mooie start voor je boek, ben benieuwd wat het eindresltaat wordt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou jij hebt heerlijk gespeeld en veel opgestoken Saskia...lees her en der alleen maar positieve dingen over de workshops van DW...leuk!

  Dankjewel ook voor je uitleg van faux airbrushen :-)

  Groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen